Mønsteret til leggings har jeg tegnet av etter en leggings fra Pierre Robert – litt sånn på frihånd og uten å klippe den i stykker. Går fint det. Raglangenser etter mønster fra Stoff & Stil. Stoffene er Janus ullvarefabrikk sin «Ull på rull» (og den tåler vanlig vaskeprogram på 40 grader). De brede strikkene i livet er fra Lille L som har et stort utvalg av elastikker 🙂

Jeg ønsker meg en covermaskin som kan gi en ordentlig fin finnish til slike plagg. Har bare litt vanskelig for å rettferdiggjøre pengebruken på en tredje maskin så lite som jeg egentlig har tid til å sy om dagen. Og så funker det jo helt fint uten! Nesten, hvertfall. Overlocken tok fint skjøten av strikken men symaskinen min var ikke veldig begeistret for å sy gjennom den tjukke strikken.

Mønsteret som jeg selv har tegnet av en kjøpt leggings. Jeg økte benlengden litt på den jeg klippet til storesøster.

Klippet og klart.

Klippet og klart. Brukte 50cm strikk til begge barna forresten.

Voilá!

Jepp.

Lillebror med hjemmesydd ull <3

Storesøster med hjemmesydd ull <3

 

LagreLagre