Hvor store firkanter kommer helt an på målene til den som skal bruke det, ønsket vidde og ønsket lengde. Fremgangsmåte på skjult glidelås og linning er dessuten beskrevet i boken. Anbefaler denne boken altså… 🙂 Google den!

Jeg har ikke lenger merkelappen på detaljene for stoffet men det kommer fra Stoff & Stil, og jeg tror typen heter crepe…

Første gang jeg har prøvd meg på skjult oppleggskant. Det var verdt det, og egentlig ikke så vanskelig! Finn fremgangsmåte i boken eller et sted på internett.

Kvelden før kvelden så tar man den fargen glidelås man har tilgjengelig (her en på 20cm), og hadde ikke bry til å bytte til sort farge på tråden for å sy i knappen. Men egentlig ble det litt kule detaljer?

Digg å slippe å printe, tape og klippe et mønster. Men bare behøve å måle opp tre firkanter og så sy!

Kvelden før jeg skulle på fest…

Du er kanskje også interessert i...