Veldigheldig er hobbybloggen min. Her er det først og fremst syprosjekter, store og små, som jeg håper kan inspirere andre til å sy. Til daglig er jeg digital designer, front-end utvikler og mamma til to. Så da har jeg selv kodet denne bloggen og bygget den med WordPress.

Hvorfor navnet Veldigheldig?

Veldigheldig er i første omgang fordi det er lett å huske og litt morsomt å uttale. Er man eier av et Veldigheldigprodukt, så er man rett og slett veldig heldig. Det er jo omtrent bare vi her hjemme hos meg som eier det, hehe. I tillegg så har jeg oftest sydd spesielt for den personen som skal bruke produktet.

Veldigheldig spiller også på at jeg føler meg utrolig heldig og priviligert som kan drive med en hobby og sy fordi det er gøy. Spesielt når så mange fabrikksarbeidere i verden jobber for luselønn og under dårlige forhold for å masseprodusere moteklær vi bruker og kaster uten å tenke på hvor kommer fra.

Med disse tankene i hodet har Veldigheldig også et miljøaspekt, og jeg bruker ofte gjenbruksmaterialer, restestoff og naturmaterialer. Dessuten så har de fleste en tendens til å ta bedre vare på hjemmelagde produkter fordi de har en historie. Mindre bruk og kast.

Si ifra.

Har du noen spørsmål eller kommentarer til meg eller bloggen, er du velkommen til å ta kontakt.

laura(alfakrøll)veldigheldig.no