Det er sjelden jeg syr noe til meg selv. Denne kjolen ble planlagt og klippet for ganske nøyaktig 1 år siden, så nå var det virkelig på tide å sy den.

Den var opprinnelig tenkt som en «ammekjole». Det er veldig praktisk med glidelås foran når man ammer, men nå et år etterpå er det bare en morsom detalj med den glidelåsen 🙂 Dermed fikk jeg faktisk sydd noe til meg selv i januar, og slenger meg på #SewMyStyle. Jeg leste om ideen først på sybloggen Saramadethat og hos Bluebird Fabrics som hoster prosjektet #SewMyStyle.

Above all, #SewMyStyle is all about raising awareness about the slow fashion movement and about encouraging young women to take up sewing. We want to show you that sewing your own wardrobe isn’t an unachievable dream. We’ll be sewing 12 garments in 12 months. We’ll post photos of our makes on Instagram on the last Sunday of every month.

Januarkjolen klar til både hverdag og fest!

Jeg liker idéen veldig godt! Jeg har nå tenkt meg å sy akkurat det jeg selv har lyst til å sy men slenger meg med og syr noen av plaggene som Bluebird Fabrics lister opp. Det er jo gøy å se hvordan veldig mange andre har sydd det samme plagget den siste søndagen hver måned.

Mønsteret er fra Stoff & Stil. Jeg droppet lommene.

Stoff og mønster fra Stoff & Stil.

Du er kanskje også interessert i...